(English) [ALBANIAN LANGUAGE] ICMP dhe autoritetet e Kosovës bien dakord mbi hapat për të shqyrtuar mbetjet e paidentifikuara njerëzore në morgun e Prishtinës

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Inglés Estadounidense.