(English) [ALBANIAN LANGUAGE] ICMP dhe Institucionet e Kosovës Zhvillojnë më tej bashkëpunimin për të mbështetur procesin e personave të zhdukur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zao nam je, ovaj ulaz je jedino moguc u Američki Engleski.