(English) [ALBANIAN LANGUAGE] ICMP dhe autoritetet e Kosovës bien dakord mbi hapat për të shqyrtuar mbetjet e paidentifikuara njerëzore në morgun e Prishtinës

عفوا، هذه المدخلة موجودة فقط في الإنجليزية الأمريكية.